Påskefrokost anno Corona: Vi guider dig!

Du kommer formentligt til at mangle det gode selskab til årets påskefrokost. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal mangle god mad og drikke! Vi guider dig til, hvordan du får årets bedste påskefrokost. For heldigvis for dig – og dine venner – kan I stadig hente mad ude og spise hjemme. Aamanns Deli & Takeaway giver her deres bud på et ret genialt setup for påskefrokosten under corona.

Hent din påskefrokost ude og spis den hjemme hver for sig!

Aamanns Deli & Takeaway ligger på Øster Farigmagsgade 10, 2100 København Ø. Aamanns holder i disse dage humøret højt og hjulene i gang. Det betyder også, at du stadig kan få serveret nøjagtig samme madoplevelse, som de er kendt for. Det er blot rammerne, der er blevet ændret. Aamanns kan holde sig i gang, pga. at netop du støtter dem, som de siger ved, “vi har oplevet og oplever stadig en øget interesse for vores påskefrokost koncept i år – der fungerer som takeaway. Vi har allerede modtaget mange små bestillinger, som vi er meget glade for. Når det er sagt, er vi ligesom resten af vores branche presset i bund, og 4 ud af 5 afdelinger har vi været nødsaget til at lukke ned – og en usikker fremtid ligger forude.”. Det føles som en stor udfordring for Aamanns ikke at kunne give den samme oplevelse: “Vores menuer er lavet med kærlighed, respekt og gode økologiske ingredienser, der skal give vores gæster et indtryk af hvor vidunderligt smørrebrød kan være. Det er flere lag af gennemtænkte elementer, der skal spille sammen både i smage og visuelt,” siger ejeren en smule lavmælt. Dog betyder al den støtte de har fået, at modet endnu er højt og påskemenuen fortsat stråler af kærlighed, nærvær og glæden for mad!

Gratis levering og tilbud på snaps

Det stopper dem dog ikke fra at fortsætte med at servere os københavnere en helt eminent påskemenu. Samtidigt har de indført nye tiltag, hvor du helt gratis kan få leveret din mad hjem til og et ekstraordinært tilbud på snaps, hvis du køber 2 stk. på hjemmesiden.

Brug blot rabatkoden ‘BLIVHJEMME’ ved bestilling.

Årets påskemenu hos Aamanns Deli & Takeaway

Aamanns Deli & Takeaway holder åbent alle dage fra klokken 11.00 – 20.00 – også i påsken. De tilbyder, at du kan bestille en ordre og få den pakket i dele, så gæsterne kan nyde en virtuel påskefrokost – sammen, hver for sig.

Aamanns Påskefavoritter:

Der er 3 stk. smørrebrød i pakken, som er:

– Gammeldags modnede sild med karry, æble, bladselleri, creme fraiche og sprød boghved – Økologisk æg med håndpillede rejer, pebermayonnaise, bagte tomater og ristede mandler
– Hønsesalat med honning, sennep, æbler, selleri, hjertesalat og sprødt kyllingeskind
– Rabarbertrifli af bagte rabarber, mascarpone og buscuit

Aamanns Påskefrokost: Minimum 4 kuverter til det lille selskab eller flere kuverter til større selskaber, der er delt op.

Menuen indeholder:

– Gammeldags modnede sild med karry, æble, bladselleri og creme fraiche

– Økologisk æg med håndpillede rejer, pebermayonnaise, bagte tomater og ristede mandler – Hønsesalat med honning, sennep, æbler, selleri og hjertesalat
– Rørt oksetatar med løvstikkemayonnaise, kapers, syltede beder og hasselnøddecrumble – Lammefrikadeller med agurk, mynte, yoghurt, olivenolie og citron
– Rabarbertrifli af bagte rabarber, mascarpone og biscuit – Tilbehør: økologisk surdejsrugbrød og smør.

Bestilling:

Kan bestilles online på https://aamanns.dk/produkt-kategori/smoerrebroed/

Kan også bestilles hos Aamanns Deli & Takeaway:

Øster Farimagsgade 10 2100 København Ø