Over 500 restauranter tilmeldt #Spisudehjemme

Mere end 500 restauranter fra hele landet har nu tilmeldt sig Spisudehjemme.dk’s liste over restauranter, som tilbyder take-away.

Da Mette Frederiksen (S) onsdag aften den 18. marts 2020 fortalte danskerne, at alle landets restauranter skulle lukke ned for spisende gæster, gjorde det ondt på de fleste spisesteder.

For at holde skindet på næsen og afbøde det store indtægtstab, valgte mange restauranter at omstille sig og i stedet tilbyde take-away.

Det har dog, for mange restauranter, været hidtil uberørt grund at tilbyde take-away til kunderne, og mange har derfor ikke haft den nødvendige infrastruktur eller platform til at formidle budskabet videre ud til kunderne.

Derfor blev initiativet spisudehjemme.dk lanceret, hvor man som restaurant kan tilmelde sig en liste over restauranter som tilbyder take-away, så de mange madglade danskere let og hurtigt kan danne sig et overblik over, hvilke restauranter tæt på dem, som tilbyder take-away.

Initiativet har nu rundet over 500 tilmeldte restauranter fra hele Danmark.

– Det er vi rigtig glade og stolte over, fortæller Mads Vindfeld Andersen, som driver madbloggen Madsvin.com, der sammen med bloggerkollektivet Gastromand.dk, Royal Beer og OrderYOYO, står bag initiativet.

– Først og fremmest er vi glade for, at vi kan være med til at give mange af landets pressede restauranter en platform hvorfra de kan tilbyde danskerne lækker og velsmagende take-away og dermed en bedre mulighed for at fastholde en indtægt i en tid, hvor denne for mange er kraftigt reduceret.

– Derudover er vi stolte over, at så mange restauranter fra hele Danmark har valgt at tilmelde sig vores liste, så vi sammen kan komme igennem det her på bedst mulig vis.

Spisudehjemme.dk blev lanceret i COVID-19-krisens anden uge og har nu rundet over 500 tilmeldte restauranter. Senest har restauranterne Mangors Grill i Aalborg, Ristorante Fratelli i Kolding, Markedsrestaurationen i Brørup, Dragør Badehotel på Amager og Bechs Hotel i Skjern tilmeldt sig hjemmesiden.