Her kan du få Michelin-mad som take-away

Den nuværende sundhedskrise har været hård ved mange brancher, selvstændige og erhvervsdrivende. En branche som måske har været særligt hårdt ramt, har været restaurationsbranchen, som har måtte lukke alle spisesteder, caféer, barer og lignende.

Heldigvis har mange restauranter været i stand til at omstille sig, så de i stedet for at have siddende gæster, har kunne levere take-away til deres kunder. Et tiltag som mange danskere bakker op omkring og støtter.

Er du til ekstraordinær køkkenkunst har du i disse dage mulighed for at hente take-away fra nogen af landets bedste og fineste restauranter. Vi har hos Spise Ude Hjemme samlet en oversigt over nogle af de Michelin-restauranter i Danmark som tilbyder take-away.

Restaurant MeMu, Vejle

I en kælder i hjertet af Vejle ligger Restaurant Memu. Her er stille og ventelisterne med madglade danskere er blevet erstattet med en tom og aflåst restaurant. I restaurantens bistro finder man dog livstegn. Herfra leverer Michelin-restauranten nemlig take-away. Det har været nødvendigt siden regeringen den 18. marts lukkede alle landets spisesteder.

Hos Restaurant MeMu kan du få spændende og lækre 3-retters menuer af højeste kvalitet som take-away. Læs mere på restaurantens Facebook-side: https://www.facebook.com/restaurantmemu

Hotel d’Angleterre, Marchal, København

Det danske hotel, beliggende på Kongens Nytorv i København, tilbyder i disse dage take-away fra deres Michelin-restaurant, Marchal.

Restauranten har siden 2014 haft én stjerne i Michelin-guiden, og nu har du altså muligheden for at få glæde af restaurantens eksklusive madkunst som take-away.

Læs mere på restaurantens hjemmeside: https://www.dangleterre.com/da/dining/marchal/

Kiin Kiin To Go, Amager, Østerbro, Hellerup, Valby, Aarhus

Kiin Kiin på Nørrebro i København er en af de få thailandske restauranter i verden med en Michelin-stjerne. Nu har du mulighed for at smage på de asiatiske specialiteter som take-away flere steder i landet. Læs mere på restaurantens hjemmeside: https://www.kiinkiintogo.dk/