Guide: Her kan du få friskbagt brød og kager under Coronakrisen!

Mangler du dit daglige surdejsbrød, din morgencroissant eller fredagskagen, som du typisk spiser på din lokale café? Fat mod – de her steder kan stille din lyst til dit daglige, friskbagte brød!

Café Kaf: Lækre donuts, cheesecake og kager på bestilling og sikker afhentning
Normalt er Kaf samlingssted for hygge, nærvær og ikke mindst helt vanvittigt lækkert bagværk. Noget de forsøger gerne vil fortsætte med! Derfor kan du disse dage bestille lækre kager til afhentning hos 100% veganske café Kaf. Den seneste uge har cafeen disket op med lækre nougatboller, dounuts og cheese cake.

Hvordan foregår det?
Bestilling og betaling forgår via mobilepay på 28768003. I kommentarfeltet skal du angive et præcist afhentningstidspunkt og navn. Afhentning tidspunkt skal være mellem kl. 10-17.

Information:
Når du kommer og afhenter, vil de bede dig om at huske at holde afstand ude foran, hvis der skulle opstår lidt kø. Der kommer til at være nogle mærkeringer, som viser den afstand, der skal holdes.
Når det er din tur, så skal du bare oplyse dit navn. Vi skulle hilse fra ejeren og sige, at, “Vi holder selvfølgelig også god afstand og står to meter væk for at undgå kontakt, så snak gerne højt.”

Priser og ugens kage kan du finde via deres Instagram lige @cafe_kaf.

Fik vi sagt, at deres kager er 100% veganske? Så alle kan være med!

Møllers Hjemmebag: Friskbagt og friskbragt!
Kunne du tænke dig en hjemmebagt, frisk surdejsbolle? Hvorfor nøjes med én, når du kan købe en hel pose? Normalt lever Møllers Hjemmebag lever normalt på at servere deres bagværk med nærvær. Disse tider er det dog anderledes, men det stopper dem ikke fra, at alle har ret til lækkert friskbagt hjemmebag. Som de siger:
“Nu kan vores kunder forudbestille deres økologiske hjemmebag, sådan at de kan hente deres pakke med deres navn på mellem kl. 9.00-9.30.”

Hvordan foregår det?
De giver dig et præcist tidsinterval på 5 min., hvor du skal afhente pakken, så der er så få samlet på samme sted, som muligt.
I din bekræftelse beder de dig om at holde afstand dem og hinanden, og at vaske hænder, inden de kommer efter brød.
Vi skulle hilse fra Møllers og sige, at “Vi har både sprit og engangshandsker liggende fremme, som du som kunde har mulighed for at benytte, inden du tager pakken.”

Er du i karantæne?
Så leverer de gratis til dem i området. Det foregår ved, at de ringer på din dør og sætter pakken udenfor. Hjemmebagt og hjemmebragt, når det er allerbedst.

Besøg deres Instagram og giv dem et like på vejen: @moellershjemmebag

Så er der rig mulighed for at spise ude hjemme(bagt).