Guide: De små cafeer, som du (måske) ikke kender endnu

Hvornår har du sidst prøvet en ny café i København? Disse dage kan du ikke besøge cafeerne på vanlig vis – men du kan få en smagsprøve og spise det der hjemme. Vi kommer her med et bud på en café, som du måske ikke kender, men som du uden tvivl ikke vil fortryde at kende!

  

MET Cph: Når nærvær, stemning og god mad går op i en højere enhed

På Ryesgade 25 finder du det hyggelige lille sted, MET. Her kan du få en skøn kop kaffe og lækker morgenmad, salater & sandwiches, der mætter både maven og øjet. Bag baren finder du Thomas og Mette, der altid stor klar med smil og nærvær.

Som alle andre har MET måtte lukke ned. Som den ene ejer Mette siger, “Dette betyder også, at vi har måttet for den nærhed, det samvær og den service, vi til daglig ønsker at give folk.”

Køb mad på afstand hos MET

De her dage er nærværet sat lidt på afstand, men ikke desto mindre stadig at føle. Kaffen og maden er dog helt den samme – og smager lige så godt!

Nu står den på takeaway ud af døren, frisk bagværk, kaffe og salater. Da jeg spørger, om hvordan de klarer den under coronakrisen, smiler de begge og Mette fortæller, at: “Vi oplever trods dette en rørende opbakning. Folk spørger ind, køber lidt ekstra og ønsker blot, at vi overlever og er her på den “anden side”. Det er en svær tid, hvor vi tager en dag af gangen, men kampen er det hele værd, med den støtte vi oplever.”

Din støtte betyder noget!

Sammen kan vi rigtig meget. Især i den her tid, hvor vi alle mærker effekterne af et land sat på pause. MET viser, at vi sagtens kan bevare nærheden på distancen, samt være med til at holde modet og forretningen oppe hos dem, der til dagligt gør dét ekstra for, at vi kan spise ude. Spise ude kan vi endnu ikke – men vi kan støtte ved at spise ude hjemme.

Har du et tip til et godt lille sted, som vi (måske) ikke kender?

Kender du et godt lille sted? Har du et favoritsted, du gerne vil besøge på den anden side af corona? Tip os gerne – så deler vi om stedet.