Disse restauranter melder alt udsolgt

Mange restauranter forsøger i disse dage at minimere underskuddet og holde skindet på næsen ved at sælge take-away. Og det er en mulighed mange danskere gerne vil gøre brug af – både for at få noget god mad uden selv at skulle til kødgryderne, men også for at støtte og hjælpe de mange pressede restauranter.

Faktisk er take-away fra de danske restauranter så efterspurgt, at flere ligefrem har måtte melde om udsolgt. Dette gælder blandt andet Restaurent JA i Holstebro, som leverer gourmet-take-away med eksklusivt oksekød i fokus. Restauranten stod, da det blev annonceret af regeringen at alle restauranter skulle lukke, med en masse mad som de havde købt ind til ugens løb. De besluttede derfor, at lave take-away-menuer for at varerne ikke skulle gå til spilde. Og det skulle vise sig, at blive en stor succes. Den første uge måtte restauranten melde udsolgt i flere dage.

Udover ugemenuer har Restaurant JA også valgt at sælge fersk kød til kunderne, som de selv skal tilberede.

Restaurant JA fra Holstebro er dog langt fra den eneste restaurant som har oplevet stor efterspørgsel efter take-away. Således har også den odenseanske restaurant, Restaurant HOS, samt restauranten Bror Ditlev fra Kolding, oplevet en så stor opbakning fra deres kunder, at de har måtte melde deres påske-take-away helt udsolgt.

Der er generelt en stor opbakning i befolkningen til restauranterne, som forsøger at komme igennem krisen ved at levere mad ud af huset. En opbakning som kan være altafgørende i forhold til at sikre, at restauranterne også er her når vi kommer om på den anden side af krisen.

Tak til alle som støtter op!